MER- Lihas-sidekoe energeetiline vabastamine- Myofacial energetic release

Mer on aeglane, kuid sügav ja tugev massaaz, mis vabastab pingeid, venitab sidekude, kuid sellega kaasneb oluliselt rohkem protsesse. See on kombinatsioon erinevatest massaazidest, kus vabastatakse liigeseid, lihaseid, kõõluseid ning venitatakse sidekudet. MER on sügavalt lõdvestav ja terapeutiline. Aitab taastada keha ja meele tasakaalu, vähendab kehas stressi, suurendada liigeste liiguvust, parandada vereringet, valu ja pingeid kehas ning ühtlasi rahuneb närvisüsteem, paraneb rüht.
 
Soovitav on 1,5h enne massaazi mitte süüa. Peale massaazi juua vett, et väljutada vabanenud toksiine.
 
Massaaz ei sobi:
Südamestimulaator
Rasedus
Lapsed 
Skisofreenia ja psühhiaatrilised probleemid
Ravimite võtmine- tugev valuvaigisti
Kasvaja (kahtlus )
Mao ja soolestiku haavandid- maovähendus